Ayurvedisk matlagningskurs 8/10

posted in: EVENTS OCH WORKSHOPS | 0

Nu har du chansen att lära dig att laga fantastiska vegetariska rätter med Manoj Krishnan Nair.
Vi kommer att gå genom om matens och smakens betydelse, hur de påverkar matsmältningen och du får praktiska råd och tips.
Exempel på maträtter vi kommer att laga är: Dal Curry, Chapati (bröd), Thoran, Grönsaksraita, masalatea och en smaskig dessert med äpple/morot. Vi dukar maten som tillagats och äter tillsammans

Om Manoj:
Han har lång erfarenhet inom många typer av ayurvediska behandlingar, ayurvedisk kost och matlagning.
Han är född och uppvuxen i en ayurvedisk familj i Kerala i södra Indien där ayurveda hade en central roll i det dagliga livet. Redan tidigt i livet bestämde han sig för att arbeta med ayurveda, inspirerad av sin morfar som besatt djup kunskap om olika typer av ayurvediska örter, oljor och matlagning. Förutom de kunskaper som han förvärvat naturligt av sin familj är han utbildad inom ayurveda på Chavutti Thirummal av Kalari gurukal och Herbal Health Care with Panchakarma Therapy på Jayabharath Institute of Panchakarma. Manoj har många års praktisk erfarenhet efter att ha jobbat på en ayurvedisk klinik.
Mycket begränsat antal platser.

Tid: kl 13.00-16.30
Pris: 600 kr

Boka här!