INDIEN, KERALA 7/1 – 17/1 2019 

Följ med oss på en resa med mycket yoga, meditation och ayurvediska behandlingar!

 

Vi bor på det ayurvediska centret Hotel Cocoland i Kovalam Kerala, i södra Indien. Allt är utformat för att stödja kroppen att återhämta sig och skapa ny energi och lugn. Cocoland är beläget i ett lugnt område endast tre minuters promenad från havet. Kovalam Beach är den närmaste stranden dit många går för att bada och sola. Inom några minuter avstånd finner du även marknader, skräddare, butiker och restauranger. Personalen på centret finns där för att du som gäst ska känna dig trygg under din vistelse i Indien. Det finns även möjligheter att anordna utflykter om du skulle önska.

 

Behandlingar: På centret erbjuds behandlingar av hög kvalité med välutbildade terapeuter. Behandlingarna anpassas speciellt efter dig, dina behov och din kroppstyp, efter en konsultation med Dr Jayahari som är huvudläkare på centret. Dr Jayahari har en Bachelors Degree (6 års utbildning) och många års erfarenhet av behandlingar med gedigen kunskap inom ayurvediska örtmediciner och oljor.

 

Yoga: Dagliga klasser i Jivamukti och Yin yoga (varje morgon samt vissa kvällar). Lärare är Andrea Bognar och   Miriam Hellebring (beroende på antal deltagare, under 10 st en lärare).

Mat och Logi: Hotell Cocoland har 15 stora rum med balkong.  Vegetarisk, ayurvedisk mat

 

Pris: 9 950 kr per person i dubbelrum utan A/C. I priset ingår, läkarkonsultation, 90 minuters ayurvedisk behandlingar varje dag, logi, alla måltider, te och snacks, yogaklasser varje dag, samt transfer till och från flygplatsen.
Tillägg: 11 950 kr för enkelrum utan A/C, A/C tillkommer 1100 kr per rum.

Flygresan ingår inte i priset.

Anmälningsavgift 2000 kr (därefter betalas resterande summa senast 30 dagar innan resan).

Anmälan: info@brahmayoga.se

Detta bildspel kräver JavaScript.