Föreläsningar

Vi skräddarsyr föreläsningar, workshops eller kurser efter kundens behov eller önskemål.

Exempel på tema:

– Mindfulness

– Mediyoga / Medicinsk yoga

– Mindre stress och mer fokus

Stresshantering

Stress på jobbet framkallar ohälsa men också försämrad effektivitet och kvalitet, faktorer som i slutändan påverkar lönsamheten. Det är vår moderna tillvaro, med dess ständiga förändringar som medför en stark ökning av såväl fysisk som psykisk spänning hos allt fler människor. Vi har ett flertal verktyg för att hjälpa dig att hantera balansen mellan krav och resurser. För det är det som är nyckeln till långsiktig god hälsa, både mentalt och fysiskt.

Event

Vi kommer gärna till ditt företag eller organisation och skräddarsyr ditt event med inspirerande innehåll.

Exempel på teman:
Friskvård: Yoga, Office yoga, Qigong, Mindfulness, Meditation
Inspiration & Motivation
Mentalfokusering & Avkoppling
Personaldag/kväll

Massage

Tillsammans bygger vi ett skyddsnät som fångar upp tidiga muskel- och stressbesvär på företaget. Ni får en egen massör som kommer till er arbetsplats. Behandlingen består av klassisk svensk massage på en massagebänk . Våra massage terapeuter är certifierade och har adekvat utbildning och erfarenhet inom respektive massageteknik.

Vill ni helre komma på vår massagepraktik i Nacka, ni är varmt välkomna

Yoga

Brahma Yoga välkomnar alla, ung eller gammal, erfaren eller nybörjare! Yoga på arbetsplatsen eller på vår studio i Nacka.

Alla våra yoga lärare är certifierade och erfarna inom respektive yogaform.

Vi erbjuder olika yogaformer: Arbetsplatsyoga (yoga på stol), Ashtanga, Vinyasa, Jivamukti, Hatha, Yin, Restorative eller Nidra.