MANIFESTERA DITT 2023!

posted in: NYHETER | 0

Nytt år, nya tider. Det är dags att sätta en djupare intention till skifte, något som är av en lite djupare karaktär än våra nyårslöften. Fredrik Binette gästar Brahma Yoga med denna uppskattade workshop med ett djup. Sankalpa är en innerlig intention till det du önskar ska förändras kommande tiden i ditt liv.

I ett meditativt väldigt avslappnat stadie under vår Nidra meditation (eller Yoga Nidra) placerar vi vår intention som får gro organiskt i ditt undermedvetna och sen manifesteras på olika vis i ditt liv.

Sankalpa är ett kraftfullt verktyg för den som vill skapa nytt, och/eller vill bryta gamla invanda beteenden eller mönster.

Upplägg: 

Vi börjar med att landa med andetaget. Fredrik förklarar därefter om vad ett Sankalpa är, hur Du formulerar det samt hur det fungerar. 

Du får sedan en stund i lugn & ro för att skapa Ditt Sankalpa och låta det ta form. (ta med papper & penna). Fredrik finns där som stöd om du vill ha hjälp med hur man ska tänka, eller för att få en objektiv syn på ditt Sankalpa. Du kan redan innan workshopen börja fundera på vad du önskar ska förändras som en liten start till Ditt Sankalpa. Man kan även delta om du vill uppdatera, fördjupa eller byta Sankalpa. 

Fredrik guidar en kortare meditation med fokus på känna in att Ditt Sankalpa känns rätt.
Vi tar en kort  paus och bensträckare, där Du har möjlighet att finjustera ditt sankalpa och ta lite tilltugg med te. 

Workshopen avlsutas med en härlig djup Nidra Meditation (ca 45 min) där du får placera ditt frö till förändring.

Fredrik är en mycket uppskattad och erfaren yoga & meditationslärare som är van att hålla space för andra och håller även i utbildningar i Yoga Nidra.

Datum: 27/12

Tid: 17:30-20:00

Lärare: Fredrik Binette

Pris: 450kr

Anmäl dig genom att köpa din biljett här.

Vi bjuder på ört-te och nyttiga snacks.

Varmt välkommen!