Jag har under mina yrkesverksamma år jobbat som pedagog i grundskolan, med ergonomi på företag och 10 år inom försäljning. Jag har alltid masserat min familj under åren och känt ett starkt engagemang till hälsofrågor, alternativa behandlingsmetoder och healing.

För 5 år sedan kom jag till ett vägskäl i livet och beslöt mig för att bryta upp och lämna det stressiga arbetslivet bakom mig och ägna mig helhjärtat till jobba men människors välmående och alternativa behandlingsformer och massage. Det ledde mig först till en utbildning som Ayurvedisk Yogamassör, efter en omtumlande resa till Indien så utbildande jag mig vidare till Yogisk Chakraflödesmassör, qigonginstruktör, energiterapi, akupressur och lymfmassage.

Att göra skillnad är viktigt och jag vill kunna erbjuda mina kunder en personligt anpassad behandling, antingen djupgående för att lösa upp muskelspänningar eller en energiflödesbehandling för att minimera att stress och obalanser skapar blockeringar i din kropp.

Hela din fysiska och psykiska kropp påverkas positivt av massage och healing. Jag hälsar dig så välkommen att Boka en behandling.

Utbildningar 2016-2020

Ayurvedisk Yogamassör, steg 1 och 2 (för gravida) Indisk Huvud- och ansiktsmassage, (Axelsons Gymnastiska Institut)

Chakraflödesmassage, Chakrabalansering  (Gun Boll Praktik Stockholm)

Avslappningsmassage, Akupressur Grund  (Axelsons Gymnastiska Institut)

Helande Massage, Klassisk massage med inslag av healing ( Axelsons Gymnastiska Institut)

Traditionell Japansk Energimassage / Energiterapi  (Björn Westin Kina Terapi skolan/ Energitalk Anette Blom)

Lymfmassage (Axelsons Gymnastiska Institutet)

Qigong instruktör (Qigongakademin och Biyunakademin)