MINDFULNESS – MEDVETEN NÄRVARO 11/11

posted in: EVENTS OCH WORKSHOPS | 0

Lev ditt liv här och nu! ”Gör det du gör när du gör det och var där du är när du är där”

Denna workshop hjälper dig att träna hjärnan, lyssna och öka förståelsen för kroppens behov och signaler och använda dessa verktyg för att hantera utmaningar i ditt liv, minska stress och öka förmågan att fokusera på det du tycker om.

 Vi övar olika mindfulness övningar och meditationer för att bli mer närvarande, samlade, och insiktsfulla om hur kroppen, våra tankar och känslor påverkar vårt mående. Genom att observera oss själva, lär vi oss att komma i kontakt med vår innersta natur vilket främjar vår självkännedom och gynnar nya perspektiv i livet som berikar våra valmöjligheter. Vi varvar fakta från modern forskning om hur medveten närvaro kan gynna och påverka vår fysiologi och hälsa, samt främja våra förmågor. Vi utforskar och provar olika praktiska övningar, observerar känsla, tanke och kroppsförnimmelser i stillhet, och efteråt reflekterar vi över effekten och delar med oss av våra insikter och erfarenheter.

Mindfulnessträningen är ej fysiskt ansträngande, men lösa/bekväma kläder rekommenderas så att magen kan röra sig fritt när du sitter/ligger. Observera att största delen av workshopen är sittandes på golv i meditationsställning, med små liggande vilopauser dock. Mindfulnessträningen passar både oerfaren som erfaren yoga/mindfulnessutövare. Workshopen är en fin introduktion för dig som önskar starta en egen meditations- och/eller mindfulnesspraktik.

Lärare: Linnea Amcoff (leg. psykolog, yogalärare och mindfulnesscoach)

Pris: 299 kr

Tid: 11/11, kl 10.30-12.30

Biljetter:  www.brahmayoga.se/butik