PROVA YOGA

posted in: NYHETER | 0

Alla kan yoga! Du behöver varken vara vig eller ha bra kroppskontroll. Det handlar om att närma sig yoga från sin egen utgångspunkt. Att inte stirra dig blind på hur en position skall se ut utan att istället känna in hur just din kropp kan landa i positionen. På våra klasser ger vi alternativ på positioner, assisteringar och vi har även hjälpmedel såsom yogablock och yogaremmar som kan hjälpa dig att hitta rätt i positionerna.

HUR KAN DU PROVA?

Du kan testa enstaka klasser med våra engångsbiljetter. Med en engångsbiljett kan delta på en valfri klass på schemat (gäller ej på temaklasser eller workshops). Du kan köpa obegränsat med engånsbiljetter. Köp engångsbiljett här.

Vill du testa på fler klasser kan vi rekommendera vårt introkort. Med introkort kan du yoga så mycket du vill under 2 veckor. Gäller på alla klasser på det öppna schemat (ej temaklasser eller workshops). Introkortet gäller endast nya kunder och kan endast köpas en gång. Köp introkort här.

Läs mer om våra biljetter, klippkort och medlemskap.

När du har köpt biljett eller introkort bokar du in dig på klassen du önskar här

 

VILKA KLASSER REKOMMENDERAR VI ATT BÖRJA MED?

Hatha – Hatha är den mest kända formen av yoga, en mjukare form av fysisk yoga där man inte är bunden till en fast serie av rörelser. Hatha betyder kraft och styrka. Ha står för solen, manlig energi, yang och värme. Tha står för månen, kvinnlig energi, yin och kyla..

Ashtanga – I Ashtanga fokuserar vi på de olika positionerna och kombinerar linjering med andning och drishti/blickfokus. Det som är typiskt med ashtangayoga är att utföra ett visst antal positioner i en bestämd ordning, där andningen synkroniseras med rörelserna i ett flöde, så kallad vinyasa

Yin yoga – Yin är en lugn, meditativ form som består av en blandning av klassisk Hatha yoga, kinesisk medicin och buddhistisk meditation (mindfulness). Vi håller positionerna längre och jobbar med att lossa på spänningar i muskler leder och bindväv.

Yin & Reiki Healing – En klass för alla som vill prova på Reikin’s helande kraft i kombination med en avslappnande yin yoga klass. Här kombineras väl utvalda positioner med helande energier från Reiki healing som kanaliseras individuellt till varje deltagare under klassens gång.

Yin & Sound healing – I denna klass kombinerar vi yinyogan med vibrationer och ljud från tibetanska skålar, kristallsålar och gong. Tonerna är fantastiskt lugnande och har en läkande effekt på både sinne och varje cell i vår kropp. Under skenet av levande ljus aktiverar vi lugn- och rosystemet för att skapa goda förutsättningar för avspänning och återhämtning som är viktiga komponenter för välbefinnande och hälsa, men också i vår strävan mot att känna inre frid, mening och lycka.

Restorative & Sound Healing – Restorative är yogan för absolut återhämtning och vila. Stillhet, kravlöst varande och vila. Positionerna hålls även här länge, flera minuter. Yogapositionerna är snällare än i Yin, där det är flödena i kroppen som vi jobbar med, istället för bindväven.

Läs mer om våra yogaformer.

BOKA EN PERSONLIG TRÄNARE

Med personlig yogaträning får du hjälp att hitta in i yogan och utöva den form som passar dina mål och förutsättningar. Upplägget anpassas efter dina behov och kapacitet och är i linje med din nuvarande fysiska och psykiska kondition. Tillsammans sätter vi ihop ett yogapass som är anpassat just för dig. Vi går noggrant går igenom det och du får dokumentation så att du kan träna själv hemma! Du kan välja mellan 60min, 75min eller 90min.

Köp PT yoga i vår onlinebutik. Därefter mailar du oss på yoga@brahmayoga.se så bokar vi in en tid som passar.

Har du frågor eller funderingar kring yoga så är du välkommen att maila oss på yoga@brahmayoga.se 

Varmt välkommen till Brahma Yoga!