GONGBAD 2022

Klassen inleds med några yogaövningar för att slappna av i kroppen, därefter kommer Gongen att försätta dig i djup vila för återhämtning och balans.

Gongens ljud och vibrationer går djupt in i kroppen och hjälper att få igång flöden i kroppen och läka på djupet.

Dessutom gör ljudet att du ofta hamnar i ett läge någonstans mellan sömn och vakenhet där kroppen får en otroligt djup vila.

Vi ligger ner på mjuka yogamattor, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja över och genom oss. Vi kan då släppa stress och tankar och istället ”bara vara”.

Upplevelsen är unik för varje människa, men efter ett gongbad kan många känna sig ”renade” till kropp och själ. Oavsett om du tror dig vara : vig eller stel, rik eller fattig, tjock eller smal, ledsen eller glad …eller något annat…Gongen gör ingen skillnad, vibrationen är som vågorna i havet, de kommer från djupet och landar på stranden, levererar upphittade ”saker” för att sedan dra sig tillbaka till evigheten!

Gongens vibrationer hjälper oss på ett mycket effektivt sätt i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar oss från att komma i kontakt med vårt inre; effektiv mot ett rastlöst och stressat sinne, vi kan också släppa djupt liggande spänningar/blockeringar under ett gongbad och därmed kan du känna dig vitaliserad till både kropp och sinne efteråt.

Datum: DATUM FÖR HÖSTEN KOMMER INOM KORT

TID: 18:45-20.15

Pris: 320 kr *anmälan är bindande

Gongmästare: Mattias Sundman

Yoga bort dina klimakteriebesvär

En workshop som kommer att ge dig praktiska verktyg att hantera förändringarna i ditt sinne och kropp för en bättre och skönare övergång.

Klimakteriet är en fas av livet som alla kvinnor går igenom. Ändring av hormonnivåerna leder ofta till symtom som viktökning, hetta, nattsvett, humörfluktuationer, koncentrationssvårigheter, sömnsvårigheter och inlärningssvårigheter och t o m glömska.

Genom att praktisera yoga och meditation som stimulerar och stärker körtelsystemet så kan obehagskänslor under menopausen försvinna helt. Du kommer att få ett program med yogapositioner, andningsövningar, och meditation, som du kan träna hemma.

Datum: Söndag 3/4 kl.
Tid: 10:00-11:30

Köp biljett här.

*anmälan är bindande

 

Workshop Stress med Göran Boll – HÖSTEN 2022

70-90 % av allt vi idag definierar som sjukdom är antingen stressutlöst eller stressrelaterat, där psykisk ohälsa kopplat till detta står för en tredjedel av alla nya sjukdomsfall i Sverige – och det är framför allt är kvinnor som drabbas.
Yoga och meditation är dokumenterat kraftfulla verktyg mot stressen. Inte minst yogans medvetna stimulering och aktivering av den viktiga VAGUS-nerven är en central faktor vid djupavslappning.

Under denna halvdag går vi igenom hur stress respektive vagusnerv stimulering påverkar kropp och hälsa, vi gör två I AM yogapass och dagen filmas. Som deltagare får du tillgång till materialet och kan se allt igen i efterhand. Du får även med dig en PDF hem med allt det vi gått igenom.
Du kan deltar på studion.

SCHEMA:
Yogapass & Meditation
Kort paus med frukt och té
Samtal kring dagens tema
Yogapass & Meditation

I anslutning till dagen får du utan extra kostnad:
pass och meditationer skickat till dig som PDF.
Tillgång Online till alla moment under dagen.
Du kan delta på plats på studion eller online hemifrån.

Söndagen den 2/10 kl. 09:00-13:00

Pris: 680kr

*anmälan är bindande

 

INDIVIDUELL STRESS MANAGEMENT PROGRAM

En 30 dagars individuell program i en paradisplats som inte många känner till, lång ifrån dagens stressiga liv.

Lär dig att hur du ska undvika stress och må bättre, ta avstånd från det som gör dig att må dåligt,! Bryt mönstret, bytt livsstil och lär dig leva på nytt!

Dagens tempo ökar till svindlande höjder. Mer ska göras, av färre och på kortare tid – trycket ökar ständigt. Många drabbas av utbrändhet eller symptom som bör tolkas som tydliga varningssignaler. Sjukskrivningarna ökar dramatiskt vilket medför förluster för alla inblandade: både för samhället och arbetsgivare men kanske viktigast – individen.

Programmet är designat för ett ge individen stöd vid hantering av hälsa, sjukskrivning, rehabilitering, livsfrågor men även verktyg att behålla välmående, en bra livskvalitet framöver, insikt i framtida livsval.

För alla som finner det allt svårare att upprätthålla balansen i livet har vi tagit fram ett stresshanterings program där du ska kliva av på läktaren från ekohjulet, ta avstånd från det som gör att du mår dåligt och hitta din kraft, glädje och livslust!

  • Personlig Yoga Träning – 6 ggr/veckan – ett program som är skräddarsytt efter dina behov och förmåga
  • Meditation – 6 ggr/veckan – lär dig olika tekniker och bygg en regelbunden meditationspraktik
  • Mindfulness – 6 ggr/veckan – lär dig att leva i nuet, kontrollera dina tankar
  • Terapisamtal, 2 ggr i veckan – omfattar sådana frågor som:
  • Massage 6 ggr/veckan

Var: Huay Yang, en fantastisk lugn kustby ca 30 mil söder om Bangkok  Thailand.

Lärare: Roxana Berndal, Diplomerat stress och avspänning terapeut, Friskvård terapeut, Senior yoga lärare

När: enligt överenskommelse

Anmälan och mer info: roxana@brahmayoga.se