PT YOGA (PERSONLIG YOGA TRÄNING)

Med personlig yogaträning får du hjälp att hitta in i yogan och utöva den form som passar dina mål och förutsättningar. Upplägget anpassas efter dina behov och kapacitet och är i linje med din nuvarande fysisk och psykisk kondition. Tillsammans sätter vi ihop ett yogapass som är anpassat just för dig. Vi går noggrant går igenom det och du får dokumentation så att du kan träna själv hemma!

Priser:
75 min: 975 kr
90 min: 1250 kr

Klippkort PT, 5 gånger, 75 min: 4500 kr

Logga in och boka tid eller kontakta oss via email: yoga@brahmayoga.se 

PT YOGA – ONLINE

Få personlig yogaträning hemifrån!
Vi bokar in en tid som passar dig och möts digitalt.
Med personlig yogaträning får du hjälp att hitta in i yogan och utöva den form som passar dina mål och förutsättningar. Upplägget anpassas efter dina behov och kapacitet och är i linje med din nuvarande fysisk och psykisk kondition. Tillsammans sätter vi ihop ett yogapass som är anpassat just för dig.

Pris: 690kr (kampanj, ord pris 750) för 60 minuter

Köp din PT timme här och maila sedan yoga@brahmayoga.se för att boka in en tid.

 

YOGATERAPI är ett individuellt och terapeutiskt utformat yogaprogram som hjälper kroppen i processen att läka sig själv.

Till skillnad från vanlig psykoterapi där man bearbetar problem med samtal, arbetar man inom yogan istället ”utifrån och in”. Terapeuten ser till hela livssituationen och arbetar med enkla rörelser – från kroppen in till själen – för att komma till rätta med de problem som man anser har uppkommit genom obalans i energisystemet. Obalans i systemet upplever vi som krämpor och sjukdomar.

I yogaterapi lokaliserar terapeuten var blockeringarna sitter och utformar ett övningsprogram som löser upp stoppen och därmed motverkar symptomen. Träningen är individuellt utformad utifrån de problem och behov var individ har.

Övningarna hjälper att rensa i systemet och lösa upp blockeringar. Exempel på besvär: stress, utbrändhet, högt blodtryck, fobier, ångest, sömnproblem, ryggont, ätstörningar, huvudvärk med mera.

Vill du boka en lärare eller samtala om din situation, maila oss på yoga@brahmayoga.se

 

INDIVIDUELL STRESS MANAGEMENT PROGRAM

En 30 dagars retreat i en paradisplats som inte många känner till, lång ifrån dagens stressiga liv.

Lär dig att hur du ska undvika stress och må bättre, ta avstånd från det som gör dig att må dåligt,! Bryt mönstret, bytt livsstil och lär dig leva på nytt!

Dagens tempo ökar till svindlande höjder. Mer ska göras, av färre och på kortare tid – trycket ökar ständigt. Många drabbas av utbrändhet eller symptom som bör tolkas som tydliga varningssignaler. Sjukskrivningarna ökar dramatiskt vilket medför förluster för alla inblandade: både för samhället och arbetsgivare men kanske viktigast – individen.

Programmet är designat för ett ge individen stöd vid hantering av hälsa, sjukskrivning, rehabilitering, livsfrågor men även verktyg att behålla välmående, en bra livskvalitet framöver, insikt i framtida livsval.

För alla som finner det allt svårare att upprätthålla balansen i livet har vi tagit fram ett stresshanterings program där du ska kliva av på läktaren från ekohjulet, ta avstånd från det som gör att du mår dåligt och hitta din kraft, glädje och livslust!

  • Personlig Yoga Träning – 6 ggr/veckan – ett program som är skräddarsytt efter dina behov och förmåga
  • Meditation – 6 ggr/veckan – lär dig olika tekniker och bygg en regelbunden meditationspraktik
  • Mindfulness – 6 ggr/veckan – lär dig att leva i nuet, kontrollera dina tankar
  • Terapisamtal, 2 ggr i veckan – omfattar sådana frågor som:

Vad skapar stress respektive balans i mitt liv?

Hur påverkar mina mönster möten med andra människor?

Hur ser jag på mina roller i arbetslivet, i familjen, med vänner – när är jag mig själv?

Vad betyder orden kaos/kreativitet/kontroll för mig?

Vad betyder uttrycket ”att ha huvudrollen i mitt liv” för mig?

  • Massage 6 ggr/veckan

Var: Huay Yang, kallat ”Paradiset som inte många känner till”,  en fantastisk lugn kust by ca 30 mil söder om Bangkok  Thailand. Pris idé: från 2500 kr/vecka. Välj ditt boende här!

Pris: 28 500 kr, ingår programmet ovan,

I priset ingår inte boende, transport eller måltider

Lärare: Roxana Berndal, Diplomerat stress och avspänning terapeut, Friskvård terapeut, Senior yoga lärare

När: enligt överenskommelse

Anmälan och mer info: roxana@brahmayoga.se