Jag har alltid varit intresserad att av undersöka kroppens möjligheter till rörelse. Yogamattan är min plats för att just utforska, en plats att komma närmare sig själv och lyssna inåt. Mina klasser bjuder på flödande yoga, ofta kraftfullt och kreativt. Let’s get out of the head and into the body.

Med en bakgrund som dansare var min första ingång till yogan att bli mer flexibel. I början handlade det alltså mycket om att komma djupt in i olika positioner, vilket är roligt och utmanande – inte att underskatta! Men med åren insåg jag att den där “flexibiliteten” inte bara handlade den fysiska kroppen, utan faktiskt än mer om “knoppen”. Med yogans verktyg kan vi lära oss att se våra känslor och mönster, samt få perspektiv på hur vi kan möta dem. Att lära känna kroppens signaler är ett fantastiskt sätt att lära känna sig själv bättre.

Efter nästan 10 års praktiserande på mattan var jag sugen på att fördjupa min praktik och dela med mig till andra. Under våren 2020 gick jag Veronica Jäderlunds utbildning  ”Everyday Yoga School” (200h) med fokus på hatha och somatiskt utforskande.

Utöver yoga älskar jag dans och funktionell träning, vilket också märks under mina klasser. Vinyasa, Hatha och somatiskt utforskande ligger mig närmast om hjärtat. För mig får det gärna vara lite svettigt och utmanande på mattan, men alltid med olika alternativ för att passa nybörjare såväl som den som har yogat en längre tid. Min ambition är att inspirera till att lära känna och utforska kroppens möjligheter till rörelse, samt bidra till sinnesro mellan livets alla måsten. Välkommen som du är!