”Jag insåg att vart jag än är kan jag rulla ut min matta, lyssna till min andning, känna kontakten med jorden och hitta tillbaka den fridfulla känsla av tillit till att allt är precis som det ska vara”

Som trettonåring kom jag i kontakt med yoga och sedan dess har yogan varit en stor del av mitt liv. Jag reste tidigt till Indien med min familj för att fördjupa min praktik och fascinerades av de färggranna och doftrika platserna vi besökte, som ibland kunde kännas överväldigande. Där och då blev yogapraktiken min trygghet och mitt hem. Jag insåg att vart jag än är kan jag rulla ut min matta, lyssna till min andning, känna kontakten med jorden och hitta tillbaka den fridfulla känsla av tillit till att allt är precis som det ska vara.

2013 gick jag min första yogalärarutbildning och den tog mig sedan ut i världen och under flera års tid reste jag mellan Europa och Asien för att dela yoga. 2016 åkte jag till New York och tog en Jivamukti lärarexamen under ledning av Sharon Gannon och David Life. En yogaform som sedan många år tidigare hade inspirerat mig både på och utanför yogamattan. Jag delar deras starka tro på alla levande varelsers rätt till frihet och lycka och yogan som en väg till det.

Det finns många olika vägar att gå och för mig har alltid en kombination av olika yogatekniker känts rätt i både kroppen och i sinnet. Med musik från hela världen kombinerar jag andningstekniker, flow sekvenser och filosofi, med inslag av yin och meditation, för att skapa klasser som både syftar till att vända fokus inåt, få låta kroppen uttrycka sig, skapa glädje och hitta ett inre lugn.

Bakgrund och samlade erfarenheter: 

Yogalärare: 640 h Certification
Jivamukti, Hatha, Vinyasa, Yin

Mina främsta lärare: Anna Hultman, Sara Granström, Sharon Gannon, Sofie Ringsten och Manorama