”Be kind, share a smile and believe in good”

Bakom mig har jag ett par relativt omfattande fotleds (och höft) operationer som så klart har påverkat min kropp rent fysiskt. När jag startade min yogaresa, med poweryoga som var trenden då (bla under ledning av Ulrica Norberg) blev jag varse om att jag inte riktigt passade in. Jag tyckte om yogan och jag utbildade mig inom Poweryoga men jag kände mer och mer att jag inte var ”på riktigt” då jag inte kunde utföra asanas som andra yogisar kunde. Vilket tillslut gjorde att jag slutade leda klasser och slutade med yoga.

För några år sedan började jag läsa mer och mer kring hur jag skulle kunna hjälpa kroppen efter mina operationer. Jag upplevde stelheter och annat som jag förstod var sviterna av operationerna men som inte kunde ”stretchas bort”. Och det var då jag upptäckte yinyoga. Jag förstod direkt att denna yogaform var för mig. För i den spelade det ingen roll om mina fötter var stelare än andras, för yinyogan är tillåtande och accepterande. Där finns ingen mall vi ska passa in i eller någon strävan efter ett visst mål med positionerna. Och det tillsammans med det faktum att mindfulness och meditation är en stor del gjorde att jag fastnade för denna gren och senare även utbildat mig för Magdalena Mecweld.

Till vardags arbetar jag med träning och hälsa på heltid och har ett personligt mission i att sprida mer yin och acceptans i en väldigt yang-betonad miljö.

Jag läser mycket litteratur och deltar på fortbildningar, workshops och event för att hela tiden utvecklas och utmanas.

Bakgrund och erfarenheter:

Yinyoga teacher training  50 h, Magdalena Mecweld
Poweryoga 1 +2
Advanced trainer Bodybalance
Cert mammamage tränare
Instruktör och personlig tränare inom flertalet träningsprogram
Leg Biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi
Presentatör på olika event