”Life begins at the end of your comfortzone”

Yogan har länge varit ett intresse i mitt liv men då min stora passion har varit bergsklättring så har det inte funnits tid för annat förrän nu. Efter ett flertal skador beslöt jag mig för att trappa ner på klättringen och satsa på yogan, dels som ett led i min rehabilitering och dels för att se om det var något jag ville satsa på.

Efter att ha provat ett flertal yogaformer fann jag till slut kundaliniyogan och medicinsk yoga. 2017 påbörjade jag min kundaliniyogalärarutbildning för Klas och Anki på Stockholm Kundaliniyogacenter och i september 2018 utbildade jag mig till instruktör i Medicinsk yoga hos Ulrika Berglind på Yogakraft i Linköping.

I dag är yogan en del av min vardag och jag förundras fortfarande över hur dessa enkla övningar kan ge en sådan stark effekt på kropp och sinne. För mig är det viktigt att se till helheten, insida, utsida , orsak och verkan och yogan har allt det och erbjuder därför något till alla.

Genom att dela med mig av yoga och massage vill jag ge andra enkla men effektiva verktyg för att att finna balans i livet genom kroppskännedom, medvetenhet och närvaro.

Bakgrund och erfarenheter:

260 h Certification

  • Mediyoga instruktör steg 1
  • Kundalini KRI Lvl1 220h 
  • Diplomerad massör – Stockholm Massage Academy