Jag är en person som är och har varit aktiv inom idrott i hela mitt liv. Jag har jobbat som lärare i över 20 år men sadlade om och började att utbilda mig inom anatomi och fysiologi; kroppens hälsa, rörelse, funktion och muskler. Jag brinner verkligen för att kunna lokalisera fysiska problem och åtgärda dem.

 

Som medicinsk muskelterapeut erbjuder jag kunder att leva utan smärta, öka sin idrotts- eller rörlighetsprestation och rehabilitering av muskelbesvär genom en komplett behandling av kroppen som inkluderar analys, medicinska massageterapeutiska tekniker, personlig träning, rådgivning och journaldokumentation. Min kompetens är för kunder som har ont eller har begränsad rörlighet orsakad av idrottsskador, arbetsbelastning, sjukdom eller livsstil. Jag kan hjälpa kunder som har besvär med smärtor i t ex nacke, rygg, axlar, höft eller ben. Men även för dem som vill förbättra sina idrottsprestationer eller fritidsaktiviteter.

Utbildning:

Certifierad personlig tränare, certifierad massageterapeut och certifierad medicinsk massageterapeut (Axelsons Gymnastiska Institut)