“Musiken och yogan får mig att uppleva hur vi bär på en inneboende visdom och kreativitet som vill komma till uttryck och att vi alla är en del av något stort och fantastiskt”

Jag började att praktisera yoga redan som tonåring (-98). I yogan hittade jag en frizon som inbjöd till insikter, eftertanke och en möjlighet att vara mig själv här och nu! Intresset för yogan förde mig tidigt till Indien och 2005 gick jag min första yogalärarutbildning och har undervisat sedan dess.

Som nybliven yogalärare flyttade jag till en liten by, högt belägen i de Japanska alperna. Jag startade där min egen yogaverksamhet och levde ett liv i naturen. Efter fem berikande år flyttade jag tillbaka till Sverige och tog en Fil.kand i Japanska på Stockholms Universitet. Att göra allt i omvänd ordning verkar vara min grej!

År 2012 mötte jag min blivande lärare – en maestro i indisk klassisk musik (sitar) och meditation. Med förundran tog jag emot den stora gåvan det innebär att möta sin lärare och snart började jag att studera sitar för honom. En ny värld av musik som meditation och hur ljud påverkar oss öppnade sig! Sedan dess lever jag i långa perioder i ett Ashram i USA där min lärare var verksam. På Ashramet fördjupar jag mig i musik, vedanta, yoga, chanting, ayurveda och meditation. För tillfället studerar jag till “Yoga and Ayurveda Wellness Consultant” under Dr David Frawley. Det är med glädje och tacksamhet som jag delar med mig av det som ligger mig så varmt om hjärtat och jag ser fram emot att möta dig!

Certification:

Ashtanga Vinyasa Yoga YTT – 200 h Yin yoga – 50 h
Restorative Yoga – 20 h

Främsta lärare: Catharina Lacayo, Kripa Patra Rodhe, Reed Taylor, Ratheesh Mani. Biff Mithoeffer