”Practicing yoga is supposed to be joyful so what I’m reaching for is sweetness, sukham, within every posture. The essence of yoga and the essence of life”

Yoga är ett kraftfullt redskap att hantera livet som människa. En guide till hur navigera och interagera med sig själv och med andra. Den tar oss ständigt tillbaka till den allra vikigaste frågan; Hur vill jag sätta mitt eget personliga avtryck?

Att praktisera yoga hjälper mig med att leva med starka känslor, tvivel och tankar som snurrar. Den ger mig utrymme, paus. En tystnad men samtidigt en vibration, en känsla av helhet. I utrymmet är allt precis som det ska vara. Allt är perfekt.

Praktiken förändrar sig hela tiden, precis som allt annat ständigt är under förändring. Vägen är att följa med det som måste ske med minsta möjliga motstånd. Yogasalen ska vara en plats som man längtar till. Ett kravlöst utrymme där man är trygg och vågar vara precis den man är. Just den här stunden.

Yogan har funnits i mitt liv sedan 2001 och jag utbildade mig till yogalärare 2016-2017 på Atmajyoti. Jag vidareutbildar mig hela tiden och vill veta mera, bland annat på Yogayama.

Människor jag möter i och utanför yogarummet lär mig ständigt nya saker.
Den lärare som inspirerar mig mest är Jenny Lindgren som även är Osteopat. Det jag vill förmedla är en säker, medveten och lustfylld yogapraktik. Bygga upp och samtidigt släppa på spänningar i kroppen. Utmaning. Glädje. Balans.

Jag är från början utbildad jurist och bytte bana efter en djup kris. Jag undervisar nu yoga på heltid och har världens bästa jobb! Förutom att yoga är jag helst med familjen eller ute i naturen och rider eller promenerar med min hund. De månader det går att yoga ute håller jag strandyoga både i Nacka och på Öland.

Utbildningar:

Hatha:  390 h
Yinyoga 100 h
Gravidyoga 50 h
Restorative 25 h
Anatomi, fysiologi och biomekanik 25 h
Linjering och assistering 25 h
Sekvensering 20 h
Yogaanatomi – linjering & assistering 50 h