Yoga är en del av livet. När jag kliver på yogamattan är det lite som att komma hem. Här landar jag, hittar tillbaka till mina känslor till lekfullheten, glädjen. Det blir tydligare vad är det som är viktigt, som ska prioriteras, som ger mig energi.

En resa som startades för ca 15 år sedan och som aldrig tar slut. Behovet av att röra på mig har vuxit till något mycket större och blivit mycket mer än bara träning. Det är kombinationen av den fysiska praktiken, närvaron, stillheten och andningen som gör mig hel. Det är bara att ’show up’ och en stund senare kommer belöningen, känslan av att vara hel och nyfödd! Allätare inom yogan, oavsett form, årstid, land, världsdel …alltid en upplevelse!

Tacksam för alla givande stunder med underbara lärare som har inspirerat och tacksam även för att jag genom yogan har fått lära känna massor med härliga människor i ’yoga community’.

Önskar att få sprida en liknande känsla till andra, så lite frö som så småningom kan börja gro, växa och blomma ut. När det är dags, när det passar dig, din kropp, ditt liv.

Efter mina klasser hoppas jag att du känner dig gladare, starkare, längre och mjukare i både kropp o knopp. Strong and beautiful inside & out. Att du är närmare dig själv.

Certifieringar och utbildningar:
Ashtanga/Vinyasa, Inbalance Yoga – 200 tim
Anusara, YogaShakti & Altromondo Yoga – 100 tim
Yin yoga, Yogayama Stockholm – 50 tim