“One does not become enlightened by imagining figures of light, but by making the darkness conscious.” Carl Jung

Linnea är född i Uppsala i Sverige, men har sedan dess kallat många platser i världen för hem. Hon kom till Jivamukti-metoden 2010 och är sedan 2015 Advanced Certified Jivamukti Yoga Teacher. Linnea har en masterexamen i Internationella Relationer, men kom snart till insikt om att varande fred måste komma inifrån, och idag försöker hon göra sitt bästa för att i det lilla bidra till ett större individuellt välbefinnande och ett kollektivt uppvaknande.

I Linneas klasser smälter andning, rörelse, musik och medvetande ihop för att främja en direkt erfarenhet av det nuvarande ögonblicket, där vi kan släppa taget om de reaktioner som grundar sig i rädsla, och istället känna oss närvarande i det oavbrutna flödet som är våra liv. Hon är otroligt tacksam för alla sina lärare, kända som okända, på mattan och utanför, som har inspirerat sättet som hon delar med sig av yogan.

När hon inte undervisar äter Linnea stora mängder av pannkakor, drömmer om att skapa en djurfristad, talar fyra språk flytande och önskar att hon faktiskt fick svinga en ljussabel någon gång i livet.

Backgrund och samlade erfarenheter:

Jivamukti –  300 h – 2012

Jivamukti Advanced Certified –  2015.

Hennes lärare inom yogan är främst Eddie Stern, Cat Alip-Douglas och Petros Haffenrichter.