”Upplev djupavslappning, för bättre sömn, lugnare tankar och ny energi!
100% avslappning, 0% prestation!”

Mattias är utbildad Gongmästare och MEM Gong-Yogalärare på sitt eget företag ”Feel The Vibes – Gong, Yoga & Meditation”.

Han kom i kontakt med yogan år 2000 och yogan har sedan dess alltid varit ett sätt för Mattias att slappna av och få stillhet i både kropp och själ.

Gongen upplevede Mattias första gången som en fördjupning av savasana, och han ville senare inte missa Gongavslappningspassen som erbjöds på yogafestivalerna.

Mattias vart senare visad bilder av Shervin Boloorian på hur celler och cancerceller påverkas av ljud (forskning från 80-talet av Fabien Maman). Det påstods att vissa ljud fick celler att lysa upp energimässigt och vissa ljud fick cancerceller att upplösas. Detta sådde ett frö hos Mattias, som några år senare tog beslutet att börja sin ljud-resa med att spela Gong. Han har nu spelat Gong sen 2015 och spelar regelbundet i hela Stockholm och även på yogafestivaler runt om i Sverige.

Hos Brahmayoga håller Mattias 1,5 timmes Gongbad.
Gongens ljud påverkar sinnet så man kan hamna i ett läge mellan sömn och vakenhet vilket stillar tankarna och Gongens vibrationer, som går in i kroppen, hjälper kroppens självläkande förmåga att lösa upp spänningar och stress på djupet. Efter ett Gongpass känner man sig ofta avslappnad och kan ta tag i saker med ny energi!

Att få se att du fått en riktigt skön avslappning värmer Mattias hjärta!
Utbildningar:
* GMT- Gong Master Training
* MEM Gong Yoga, Level 1,2 och 3
* Gedigen erfarenhet av meditation, framför allt Vipassana och Anapana
* Utövat yoga sen år 2000 och spelat Gong sen 2015.