”Den största gåvan vi får genom livet är att vi kan skapa en förändring. Vi kan välja ljuset eller mörkret i alla aspekter och vi kan själva vara den förändring vi vill se i världen.”

 

Jag ser på människan utifrån ett holistiskt perspektiv och använder yogan som ett verktyg för att lära känna sig själv bättre för att må bättre. Vi har alla våra ryggsäckar med upplevelser som vi tolkat på olika sätt, en del mer glädjefyllda och en del mer smärtsamma. Yogan är för mig ett verktyg för att odla en förståelse och acceptans för livet som det är. Det är en holistisk praktik där det inte är övningarna eller passen i sig som är det viktiga, utan att vi genom yogan förstärker förmågan att känna in hur livet i stort påverkar oss.

 

Innan yoga och meditation blev en del av mitt liv befann jag mig i en ohållbar situation i en kombination av att leva under orimliga krav, en känsla av otillräcklighet och en bristande kommunikation av att lyssna inåt och att uttrycka mina behov. Till slut tog energin slut.

 

Idag är jag MediYoga terapeut, yin yogalärare, skolsköterska och en evig student av livet. Jag driver yoga retreats på magiska ställen runt om i världen och jag har under de senaste åren ägnat en stor del av min tid åt att fylla på med självtillit, självkärlek och energi. Yin yoga och MediYoga har blivit mina ljuspelare och om du liksom jag längtar efter det enkla och det långsamma är du välkommen till mina klasser, precis som du är.

 

Jag undervisar främst i MediYoga och yin yoga med fokus på att slappna av, känna in och tillåta sig att bara vara, utan krav. Mina klasser är mjuka och inkännande och står för helhet, hållbarhet och en själslig kontakt. Vi skapar balans i nervsystemet genom avslappning, närvaroträning och kroppskännedom. Klasserna är stressreducerande, hormonbalanserande och läkande på så sätt att vi använder yogan för att skapa bästa möjliga tillstånd för att läka, för att leva och för att växa.

 

Utbildningar inom yoga & meditation:

 

2016 – Vinyasa Yoga Teacher training 200h

2017 – MediYoga – Instruktör

2017 – Yin Yoga Teacher training modul 1

2018 – Vipassana meditation grundkurs

2018 – Yoga Philosophy

2018 – MediYoga – Lärare

2019 – Restorative Yoga

2019 – MediYoga för hormonbalans steg 1 & 2

2020 – Shakti Yoga steg 1

2021 – MediYoga – Terapeut