”Varje gång du försöker förverkliga dina drömmar och lyssnar på ditt hjärta minns du lite mer av vem du verkligen är!”

Under mina 25 år som jag har arbetat i olika branscher, med människor, välmående, ledarskap och personlig utveckling, har jag tydligt fått uppleva hur allting hänger ihop – hur vi mår i kroppen, vår självbild, tankar, känslor, förmåga att uttrycka oss, förmåga att hjälpa och stötta andra, dagliga rutiner, motion, vad vi stoppar i oss, relationer, jobb, drömmar, alla delar som gör oss till dem vi är!

Yoga har kommit i mitt liv 2006, i Thailand, när jag letade efter meningen med livet. Där började jag praktisera Ashtanga och meditera. Yoga och meditation transformerade mig så mycket att jag blev kvar på ön i ett år och fördjupade mina kunskaper, kom till insikt om vem jag är. Det klickade till vad jag ville med mitt liv: att föra vidare, hjälpa, dela med mig dessa fantastiska verktyg som gör vårt liv och andras liv bättre. Att kunna göra det, gör mig att känna djup lycka! Jag är en ”messenger”, ett verktyg som har som syfte att utvecklas och dela kontinuerligt med sig kunskaper, hjälpa människor våga möta sig själva och må bättre.

Idag undervisar jag yoga, erbjuder massage och även driver Be Relaxed Stockholm AB / Brahmayoga & massage. Jag utbildar mig kontinuerlig och reser världen över flera gånger per år för att delta i fördjupande kurser och workshops med de mest erfarna yogalärarna från hela världen.

Bakgrund och samlade erfarenheter:

Yogalärare och yogaterapeut:

Jivamukti: 800 h - Jivamukti Yoga School New York
Ashtanga: 250 h - Thailand, Krabi 200 hr, David Swensson 50 h
Barn/familjeyoga: 50 h, Annette Lefterow
Restorative: 25 h - Yogayama Stockholm
Mediyoga/Medicinsk yoga: 850 h - Institutet för Medicinsk yoga , Göran Boll

Mentor programmet: 50 h, Yogayama, Caroline Westling

Yogaträning – som kompletterande behandling vid olika sjukdomstillstånd,7, 5 hp, Karolinska Institutet, Mariann Papp

Mina främsta lärare: David Swenson, Sharon Gannon, David Life, Jules Febre, Göran Boll, Anette Lefterow, Ulrica  Norberg, Julie Martin


Andra kompetenser
:

Idrottsmassage, Svensk Klassisk, Avslappning - Medicinsk Forum

Yogamassage - Axelssons

Ayurvedisk: Ayurwealth Ayrveda Clinic Kerala
Diplomerad Stress och avspänningsterapeut, Diplomerad Friskvårds terapeut: Sverige Hälsa